top of page

Welk VERHAAL
wil jij met de wereld
DELEN?

Voor volwassenen

Heb je het gevoel dat je vastloopt in je leven? Dat je een bijrol speelt in je eigen verhaal? Creatieve coa-ching kan je helpen om dit gevoel te doorbreken. Door stil te staan bij momenten in jouw leven leer je stappen te zetten voor de toekomst.

Heb je een verhaal te vertellen maar weet je niet hoe of in welke vorm? Of heb je jouw verhaal (bijna) op papier en zoek je iemand die er met een frisse blik naar kijkt of luistert? Ik begeleid en adviseer je graag. Ook kan ik jouw verhaal voor je opschrijven.

Ontdek het aanbod

01.

creatieve coaching

02.

schrijfbegeleiding

03.

schrijfadvies

Creatieve coaching

Ieder mens is creatief. Een levenskunstenaar. Ook jij. Hoe ziet jouw kunstwerk eruit? Waar leg jij de accenten? Wat verdoezel je? Waar blijf je aan schrappen en schaven? Kloppen de kleuren nog bij hoe jij je voelt? En wat als je doek groter blijkt te zijn dan je dacht? 

Door je verhaal op een creatieve wijze te uiten krijg je inzicht in je heden en verleden, waardoor je bewust stappen kunt zetten voor de toekomst. Een toekomst waar je van droomt. Laat je gedachten en gevoelens de vrije loop. In woord, beeld, klank of beweging. Alles kan, alles mag, alles is goed!

6713378_edited.jpg
Biografische coaching

01.

dromen

02.

durven

03.

doen

04.

doorzetten

05.

delen

Elk traject is anders, omdat het volledig op maat wordt gemaakt. Je bepaalt zelf het verloop van je reis.

Leg je de focus op het verleden, op het heden of de toekomst?

6713378_edited.jpg

Schrijfbegeleiding en -advies

Je hebt een verhaal te vertellen. Een verhaal dat heel persoonlijk is. Je hebt wel honderd ideeën, maar geen er-van lijkt goed genoeg. Of je weet simpelweg niet hoe te beginnen. Of in welke vorm je het giet: een boek, een beeld, een fotoserie, een film, een expositie, een eigen onderneming …

Ik help je graag om jouw verhaal vleugels te geven. Door middel van redactie, correctie, begeleiding en advies over toon, stijl, tijd, perspectief, personages, uitgeven, en nog veel meer!

durf te DOEN

Heb je een verhaal te vertellen, maar weet je niet hoe of in welke vorm? Ben je bang dat je niet creatief bent? Of twijfel je tussen woord, beeld, klank of beweging, of een combinatie daarvan? Ik help je graag verder op weg.

In een online consult van 90 minuten mag je al jouw ideeën en vragen op me afvuren.

Schrijfbegeleiding

ENKELE BOEKEN DIE IK HEB MOGEN REDIGEREN,

PERSKLAARMAKEN EN CORRIGEREN:

Wat anderen zeggen

"Patricia is warm in haar contact en een enorme support tijdens het

spannende schrijfproces. Fijn hoe ze de juiste balans weet te

vinden tussen heldere aanwijzingen en suggesties,

zónder mijn eigen stijl te veranderen."

- Sadaf Soloukey, auteur van het kinderboek Darya en de Denkmachine

Ik schrijf jouw verhaal

Schrijven is niet voor iedereen even makkelijk. Het is uren-lang zitten (of staan, als je net als ik een stabureau hebt) en naast het krabbelen van woorden op (digitaal) papier ook een heleboel schrappen, schuiven en schaven. Net zo lang tot het klopt tot aan de laatste punt.

Gaat jouw hoofd op zwart zodra je achter je bureau plaats-neemt? Of zie je door alle aantekeningen en gedachten het lege blad niet meer? Geen nood. Vertel me jouw verhaal en ik schrijf het zo voor je op dat het helemaal past bij de bood-schap die jij te delen hebt.

6713378_edited_edited.jpg

Durf jij de eerste stap te zetten
of twijfel je nog?

bottom of page