top of page

Eigen
verhalen

Duik mee in mijn wereld

van VERBEELDING!

Als kind was ik al urenlang zoet met het verzinnen van verhalen. Ik schreef ze op, sprak ze in op cas-settebandjes, en voerde ze op in toneelstukken met zang en dans. Met de knuffels als publiek.

Inmiddels heb ik een hele stapel verhalen op mijn bureau liggen. Een van die verhalen is klaar om met de wereld te delen. Aan de rest wordt nog geschre-ven, geschrapt en geschaafd...

Studio Patchoeli | illustratie: Maureen Wattenbergh

Het Spinstertje

Momenteel ben ik bezig om dit verhaal - over de on-verwachte vriendschap tussen een eenzaam popje en een spin - uit te geven. De redactie is gedaan door Inge Marleen. De illustraties worden gemaakt door Maureen Wattenbergh en de opmaak wordt verzorgd door Jasmijn de Boer.

Het Spinstertje zal verschijnen in het voorjaar van 2024. Spannend!

Verhalen in de maak

Muz

De jonge muis Muz is vastbeslo-ten om zijn familie en vrienden te redden uit de klauwen van de oude kat Lurpuz en haar spin-nenleger. Samen met zijn zussen Kiki en Kuhn gaat hij op zoek naar De Gevleugelde, de held uit de verhalen die zijn vader hem vertelt.

Ontdek

Mr. Dudley

Mr. Dudley is weg. Olivia ‘Ollie’ Sparkle kan hem nergens vin-den. Zijn kooi is leeg en nie-mand heeft hem gezien. Maar iemand moet hem uit zijn kooi hebben gehaald. Dat kan niet anders. Per ongeluk of expres. Samen met haar halfbroers Phil en Jim gaat Ollie op zoek naar haar fret, en vooral naar degene die ervoor gezorgd heeft dat hij weg is.

Ontdek

Poppedijn

Na het overlijden van oma Euge-nia vindt Lunette op de zolder van landgoed Zonnedauw een betoverde pop. Zijn naam is Poppedijn. Hij is van Eugenia geweest. Ook zij was ooit een kind, en een dromer, net als Lu-nette. Maar dat veranderde toen ze volwassen werd.

Ontdek
bottom of page