top of page
Keizer Snee, De Eenzamen
Keizer Snee, foto: Rob Oostwegel voor dagblad De Limburger
Keizer Snee, De Eenzamen, beeld: Fleur Keersmaekers

Performer @ VZW De Eenzamen

 

In 2021 speelde ik mee in de voorstelling Keizer Snee, een samenwerking tussen De Eenzamen, De Domijnen en Stichting Vluchtelingenwerk. In het voorjaar van 2022 volgde een nieuw avontuur: een intuïtief beeldverhaal over de kleine zelf die in je zit en blijft proberen. 

www.deeenzamen.be

Gast curator @ The Art Project

 

The Art Project is een onderdeel van Galerie Post + García. Als gast curator heb ik de expositie Kingdom Come gerealiseerd

met werk van Daniëlle Frenken, Roos

Holleman en Christel Verdaasdonk.

 

www.theartproject.nl

p-Artefacts

Galerie medewerker @ Galerie Post +

García

 

Mijn werkzaamheden bij Post + García waren divers. In de galerie heb ik het team versterkt bij de expositie Armando: werken in Carborundum en in de Kunstuit-leen zorgde ik ervoor dat de biografieën van de aangesloten kunstenaars up to date waren. Daarnaast heb ik de aanvraag voor de Kunstkoop Regeling 2015-2016 geschreven.

www.postgarcia.nl

Galerie Post + García
Galerie Wansink
Galerie Wansink

Galerie medewerker @ Galerie Wansink

 

In Galerie Wansink heb ik gewerkt aan de voorbereiding en realisatie van de exposities Co Westerik & Jan RoelandWoody van Amen & Hidde van Schie: The Return of New Romanticism; en Sidi El Karchi: Like a Silent Poet.

Mijn werkzaamheden bestonden uit administratieve en commer-ciële taken; het inpakken, transporteren en opbergen van kunst-werken; het inrichten van exposities; het schrijven van nieuws-brieven en webteksten; en het informeren van bezoekers.

www.galeriewansink.nl

Stage communicatie @ 

Koen Vanmechelen

Koen Vanmechelen is een conceptuele kunstenaar die werkt aan verschillende projecten. Van maart tot en met augustus 2016 heb ik een nieuwe website gemaakt. Ook schreef ik persberichten en gaf ik rondleidingen aan schoolgroepen in zijn voormalige atelier in Hasselt.

 

www.koenvanmechelen.be

Website KvM_edited.jpg

Workshop subsidies @

 

The Artist and The Others helpt jonge kunstenaars en creatieve professionals om hun carrière te lance-ren. Hiervoor worden workshops, lezingen, excursies en andere activiteiten georganiseerd.

Op basis van mijn ervaringen heb ik een soort handleiding samengesteld waarmee geïnteresseerden een subsidieaanvraag kunnen schrijven.

 

www.theartistandtheothers.nl

Maastrichts Veilinghuis
Allround medewerker @
Maastrichts Veilinghuis
 
In het veilinghuis werden zeer diverse objecten aangeboden: van lokaal glaswerk tot internationale schilderijen en van antieke kasten tot design-lampen.
Ik heb geassisteerd bij het innemen en taxeren van objecten, het voorbereiden van de kijkdagen en het samenstellen van de prijslijsten.

 

www.maastrichtsveilinghuis.nl 

Tentoonstellingscoördinator @

Gemeente Kerkrade

 

Gemeente Kerkrade

Mijn eindscriptie van de Master Cultuurwetenschappen stond in het teken van kunstenaar Frans Nols. Tegelijk met het onderzoek naar zijn leven en werk heb ik voor de gemeente Kerkrade een overzichtstentoonstelling samengesteld.

Frans Nols wordt samen met Ger Lataster, Pieter Defesche en anderen tot de Amsterdamse Limburgers gerekend. Voor de tentoonstelling heb ik een planning opgesteld, bruikleenovereenkomsten gesloten, het budget bewaakt, het transport geregeld en de werken geselecteerd en een plekje gegeven. De catalogus ‘Frans Nols: zwart-wit in kleur’ vormde een deel van mijn scriptie. Je vindt het document op deze website onder het kopje 'Schrijven'.

www.kerkrade.nl

 

The Ridder

Director assistant @ The Ridder

 

Voor de presentatie op Art Rotterdam/Intersections heb ik director Ardi Poels geassisteerd met de voorbereidingen van de stand en het schrijven van persberichten. Op de beurs zelf heb ik bezoekers ge-informeerd over de getoonde werken. Later heb ik een nieuwe web-site gemaakt en geholpen met administratieve taken.

 

www.theridder.com

bottom of page