top of page
IMG_4403.jpg

Verhalen geven
KLEUR
aan

het LEVEN.

Ontmoet mij

Hela, ik ben Patricia

Een culturele omnivoor die houdt van verhalen! Geen won-der dat ik er na mijn afstuderen mijn werk van heb gemaakt. Als freelance schrijver en educator in de culturele sector heb ik ruime ervaring met het bedenken en vertellen van verhalen. In allerlei soorten en vormen, en voor alle moge-lijke doelgroepen. Ook verzin ik zelf verhalen, die ik vertel in woord, beeld, klank en beweging.

IMG_4542.jpg
Ontmoet mij

01.

Ik woon met mijn vriend, dochter,

hond en twee fretten

in Limburg.

02.

Mijn sterrenbeeld is vissen,

maar ik zwem liever

in de wolken.

03.

Als het even kan duik ik de

keuken in om koekjes

en cakes te bakken.

IMG_4937.jpg

Waarom ik doe wat ik doe

Ik wilde kunstenaar worden. Verhalen vertellen door te schrijven, schilderen, dansen, zingen en acteren. Toch heb ik dat lang niet durven doen, omdat er zoiets leek te bestaan als 'goede' en 'slechte' kunst. Ik wilde het goed doen! Maar goed volgens wie? Het kostte me vele jaren om erachter te komen dat ik al een kunstenaar bén, en dat ik dat altijd ben geweest. Een levenskunstenaar die haar eigen pad bewan-delt. Die schrijft, schildert, danst, zingt en acteert als ze daar zin in heeft. En daar dolgelukkig van wordt!

Een aantal van mijn

all time favorites:

01.

boek

Nachtverhaal

02.

film

Finding Neverland

03.

vakantieland

Engeland

Samenwerken?

Samenwerken?

Ik werk graag samen met andere creatievelingen. Hoe meer verhalen er gemaakt en gedeeld worden, hoe beter! Dus: ben jij een maker met een magisch idee voor een boek, voor-stelling, expositie, of iets totaal anders en denk je dat mijn schrijfsels daarbij passen? Of wil je gewoon een keer kennis-maken en sparren? Of even uit je bubbel stappen? Stuur me een bericht en wie weet gaan we samen toveren!

IMG_4511.jpg

Wil je ook samenwerken
of heb je een vraag?

bottom of page